12 maj

I sommar deltar Agtech 2030 både under Borgeby Fältdagar och Brunnby Lantbrukardagar. Det blir några fullspäckade mässdagar med intressanta möten och seminarier.

Sommarens mötesplats i Skåne

Borgeby Fältdagar är lantbruksmässan för den professionella lantbrukaren. Här samlas svenska lantbrukare från stora delar av Sverige. Mässan erbjuder en kombination av utställande företag för lantbruk och trädgård, demoodlingar, praktiska maskindemonstrationer och seminarier.

I år är temat energi och ekonomi, och Agtech 2030 deltar som utställare för att prata markpackning och hur risken för markpackning kan minskas med hjälp av Compaction Prevention System – en innovation från ett projekt inom initiativet. Agtech 2030 kommer även att delta i ett seminarium om energi, mer information kommer. Kom och träffa oss vid monter M21!

Borgeby Fältdagar arrangeras den 28–29 juni några mil utanför Malmö. Du hittar all information om mässan här.

Brunnby Lantbrukardagar

Den 5–6 juli arrangerar Hushållningssällskapet Mellansveriges största mötesplats för professionella lantbrukare. Här kan besökaren prata med utställande företag, ta del av demoodlingar, titta på maskinvisningar och delta i seminarier.

Agtech 2030 finns självklart på plats som utställare, och kommer även där att prata markpackning. Vi arrangerar också seminariet ”Energilagringens betydelse och vilka möjligheter som finns att sälja reservkraft till Svenska kraftnät” tillsammans med LRF, och SoL och Energi, kl.14.30-15.00 på Affärstorget.

Brunnby Lantbrukardagar anordnas på Brunnby Gård strax utanför Västerås. Du hittar all information om mässan här.

Kontaktperson